Over ons

Ik ben Karin Smulders, 37 jaar oud, samenwonend met Dennis en moeder van 3 kinderen Mees (10), Suus (8) en Faas (4). Per 1 mei 2014 ben ik officieel begonnen met de Shetlandhoeve met als hoofddoel “Pret met een Shet”.

De Shetlandhoeve is gevestigd op het bedrijf van mijn vader Paardenpension de Smulhoeve in Kaatsheuvel en bevindt zich op loopafstand van natuurgebied Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. De Smulhoeve is een boerderij waar onze familie al generaties lang mag werken en wonen, in het verleden als melkveebedrijf en de laatste 20 jaar als Paardenpension.

Vanaf mijn 7de ben ik al besmet met het paardenvirus, ik heb jaren samen met mijn zus en onze pony’s bij de plaatselijke Ponyclub gereden en later zijn we overgestapt naar de Rijvereniging. Ik heb in al die jaren regelmatig wedstrijden gereden in zowel springen als dressuur en heb in de zomer van 2006 mijn Orun diploma behaald.

Ik heb altijd een enorme passie gehad voor het boerenleven en ik wil in deze tijd van drukte en hectiek de jongste generatie samen met hun ouders mee laten genieten van het gezellige platteland en de Brabantse gezelligheid onder het motto van “Pret met een Shet”!

  Neem contact op