Onze pony’s

Onze pony’s Tommy, Roxy, Knofje en Vienna zijn allemaal zeer lieve en betrouwbare pony’s. Uiteraard blijven het dieren en zullen ze in sommige situaties anders reageren dan wij mensen.
Het omgaan met de pony’s brengt altijd risico’s met zich mee doordat we nooit helemaal kunnen voorspellen hoe een pony reageert.
Bedenk voordat je bij de Shetlandhoeve komt goed dat je de pony’s altijd met respect moet behandelen en blijf ten allen tijde alert!

De Shetlandhoeve kent onze 4 geweldige Shetlandpony’s.
Het is ons gelukt om zeer bewust te kiezen voor betrouwbare en lieve pony’s met een fijn karakter zodat er voor ieder kind in de leeftijd van 2 tot 12 een geschikte pony bij ons te vinden is.

Of je nu nog nooit op een pony gezeten hebt en het een beetje spannend vindt, of het leuk vindt om op een pony te zitten die af en toe een beetje ondeugend is. Er is voor elk wat wils!

Knofje

Onze grootste boef is toch echt wel Knofje, deze dame is op zijn tijd lekker ondeugend, het is een echte shetlander! Groot van formaat en stoer van karakter.
Nooit gemeen, maar houdt van een grapje en is de snelste van het stel!

Tommy

Deze grote zwarte jongen is soms een beetje ondeugend maar vreselijk gek op aandacht. Het liefst wordt hij de hele dag geaaid en gepoetst.
Door zijn prachtige dikke bos lange manen heeft hij een vreselijk leuk, stoer koppie.

Roxy

De grootste en de wijste dat is onze Roxy! Deze mooie zwart/witte dame is rustig, lief en zet geen stap verkeerd. Roxy is geschikt voor alle leeftijden.
Door haar rustige karakter ook leuk voor de allerkleinste maar door haar grote ook zeer geschikt voor de wat grotere kinderen.

Vienna

Deze prachtige zwarte dame kan ook nog fotomodel worden. Wat een manen en staart!!
Vienna is de kleinste en de rustigste van het stel, ze houdt er ontzettend van om gepoetst en geknuffeld te worden en is met rijden lief voor ieder kind.