Ponydagen

Ponydag/Ponymiddag

Voor kinderen vanaf 4 jaar bieden wij in de schoolvakanties onze ponydagen aan. Onder begeleiding leren de kinderen poetsen, verzorgen, rijden en op een vrolijke manier omgaan met een pony. Onze ponydag is zeer geschikt als voorbereiding op manege-lessen en deze dag is ook geschikt voor kinderen met een lichte beperking, of een sociaal probleem.
Ons doel is voornamelijk dat de kinderen samen met de pony’s een hoop plezier beleven en dat er ondertussen een basis wordt gelegd in een respectvolle omgang tussen kind en dier voor de toekomst.

Pony’s knuffelen, poetsen en verzorgen

Zou u kind graag lekker de hele dag pony’s knuffelen, poetsen, verzorgen, op en af zadelen, rijden, spelletjes en nog veel meer, dan kan dit dus op een van onze ponydagen welke in iedere schoolvakantie wordt georganiseerd. Per twee kinderen is er een shetlandpony aanwezig, tijdens de ponydagen krijgt men in de ochtend drinken en een versnapering, tussen de middag een lunch en ’s middags drinken en een versnapering.

Het rijden met cap is verplicht en deze zijn op de locatie aanwezig.

Tarief ponydagen / ponymiddagen

• Ponydagen: 10.00 uur t/m 16.00 uur = € 50,00 per kind
• Ponymiddag 13.00 uur t/m 16.00 uur = € 25,00 per kind

Datums ponydagen 2015:
Datums ponymiddagen 2015:

In overleg kan een ponydag / ponymiddag ook op een andere datum georganiseerd worden met bijvoorbeeld een eigen groepje.

Vraag gerust naar de mogelijkheden via info@shetlandhoeve.nl